Vi har samarbeidspartnere som byr på gode tilbud til alle klimahelter.

Energitiltak i boligen

Gratis energianalyse av din bolig! Skriv inn din adresse her og få tilgang til en gratis, objektiv energianalyse av boligen din. Du kan se effekten av forskjellige energitiltak og besparelse i energibruk og energikostnad, samt forventet reduksjon av CO2- utslipp og energimerke.

På kampanjens ENØKtelefon kan du også få gratis energirådgivning om boligen din av en energirådgiver. Ring 47 22 20 76 eller ta kontakt på e-post: post@energiportalen.no.

Du kan blant annet få råd om:

  • Etterisolering av vegger og tak
  • Bytting av vinduer og dører
  • Installering av varmepumpe
  • Alternative energikilder

Energirådgiverne kan ved hjelp av dine opplysninger om bygget du bor i gi deg spesifikke råd. Det er derfor lurt om du først innhenter relevante opplysninger om boligen din (alder, type, størrelse) og dagens energiforbruk.

ENØK-telefonen er åpen for alle innbyggere i Gjøvik, Gran, Jevnaker, Lunner, Lillehammer og Østre Toten i uke 37-44.

Energirådgivning for Asker, Hurum og Røyken.
Se: Asker kommune sine nettsider.

Du kan bestille gratis hjemmebesøk av energirådgiver på telefon 47 22 20 76. Benytt anledningen til å få en energirådgiver hjem til deg, men vær rask med å bestille – det er «først til mølla» prinsippet som gjelder for dette tilbudet. Hjemmebesøk vil skje i løpet av uke 38, 41 og 42.

Tilbudet gjelder kun boligeiere i kommunene Gran, Lunner, Jevnaker og Lillehammer.

Mat og matsvinn

Godtlevert.no gir alle deltakere i kampanjen 50 % rabatt på første leveranse av deres nye fleksitarianer matkasse.

Framtiden i våre hender gir utvalgte familier veiledning og oppfølging for å redusere matsvinnet i husholdningen. Familiene inviteres til å bli med på et enkelt opplegg i en måned. Les mer om opplegget her og meld din interesse her. Påmeldingsfrist 9.september.

Buss og sykkel

Opplandstrafikk gir alle deltakere i Oppland, som melder seg på klimaløfte om å redusere bilbruk og ønsker å reise kollektivt, ett busskort med kr 500 i reisepenger klart til å brukes på bussen. Busskort med reisepenger kan bestilles på: marked@opplandstrafikk.no, husk å sende inn navn og adresse så vi kan sende ut kortet til deg.

Regionrådet for Hadeland har elsykler til utlån til deltakere fra Hadeland som velger klimaløftet om å sykle mer. Mer informasjon om lånetilbudet her.